Вітаю Всіх творчих та талановитих колег на своєму блозі. Тут Ви можете знайти дуже багато цікавої та корисної інформації.Блог створений для вчителів початкових класів з метою знайомства з нормативно - правовими документами, розповсюдженням передового досвіду. Запрошую Вас бути постійними читачами та приймати активну участь у його роботі. Сподіваюсь на тісну співпрацю!
Шановні колеги,вчителі початкових класів, користувачі блогу!

пʼятницю, 14 червня 2013 р.

ПРОЕКТ орієнтовних вимог до оцінювання досягнень учнів в початкових класах


Упродовж місяця представники освітянської спільноти зможуть вносити пропозиції до нових проектів Орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів для початкової та основної школи
   У Міністерстві освіти повідомили, що робочими групами із розроблення орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти розроблено проекти відповідних вимог оцінювання для початкової та основної школи.
   Метою розроблення документів є додержання державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів у системі загальної середньої освіти, відповідно до Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти, затверджених урядом у 2011 році.

Шановні колеги!  До вашої уваги   проект  орієнтовних  вимог до оцінювання досягнень  учнів  початкових класів. 

вівторок, 11 червня 2013 р.

Програма розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт"

Про організацію НВП в початкових класах у 2013/2014 н.р.

Лист МОН України № 1/9-383 від 30.05.2013 
Про організацію навчально-виховного процесу в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2013/2014 навчальному році 
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ 
№ 1/9-383 від 30.05.2013 
Міністерству освіти і науки, молоді та спорту 
АР Крим, управлінням (департаментам) освіти і 
науки обласних, Київської та Севастопольської 
міських державних адміністрацій 
Інститутам післядипломної педагогічної освіти 
Про організацію навчально-виховного 
процесу в початкових класах загальноосвітніх 
навчальних закладів у 2013/2014 навчальному році 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2011 року № 462 "Про затвердження Державного стандарту початкової загальної освіти" у 2012/13 навчальному році було розпочато поступове впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти. 



Сходинки до інформатики


Відповідно до Державного стандарту початкової загальної освіти  у 2013-2014 навчальному році  другокласники розпочнуть вивчати новий навчальний предмет  «Сходинки до інформатики».
          Основним завданням курсу є опанування молодшими школярами практичних навичок сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, з метою розв’язування життєвих та навчальних завдань. Курс «Сходинки до інформатики» є пропедевтичним.
          При вивченні курсу передбачено декілька напрямків навчальної та розвиваючої діяльності учнів.     

Навчальні програми

  Шановні колеги! 
Пропоную Вашій  увазі навчальні програми 1- 4клас (  Новий  Держстандарт)

Державний стандарт початкової загальної освіти

Навчальні плани

неділю, 9 червня 2013 р.

Вітання

 Вітаю  Всіх   творчих  та талановитих  колег на своєму блозі. Тут Ви можете   знайти  дуже багато цікавої  та корисної інформації.Блог  створений для  вчителів  початкових класів  з метою знайомства  з нормативно - правовими  документами, розповсюдженням  передового   досвіду. Запрошую Вас бути  постійними  читачами  та приймати активну участь у його роботі. Сподіваюсь  на тісну співпрацю!