Вітаю Всіх творчих та талановитих колег на своєму блозі. Тут Ви можете знайти дуже багато цікавої та корисної інформації.Блог створений для вчителів початкових класів з метою знайомства з нормативно - правовими документами, розповсюдженням передового досвіду. Запрошую Вас бути постійними читачами та приймати активну участь у його роботі. Сподіваюсь на тісну співпрацю!
Шановні колеги,вчителі початкових класів, користувачі блогу!

вівторок, 16 лютого 2016 р.

Педагогічна майстерня вчителя початкових класів

Педагогічна  майстерня вчителя початкових класів Щербахи Л.П. працювала на базі Новополтавської ЗОШ І-ІІІ ступенів 16 лютого 2016 року. В ході роботи Любов Павлівна розкрила сутність компетентнісного підходу у формуванні творчої особистості, актуальність даної проблеми, познайомила присутніх з досвідом упровадження ІКТ при викладанні предметів початкової ланки, інтерактивних технологій навчання та системою виховної роботи. Учасники семінару відвідали та обговорили урок української мови у 3 класі: "Закріплення та узагальнення знань про іменник як частину мови."


пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Проведено районний етап конкурсу ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив"


5 лютого 2016 року відбувся районний етап конкурсу юних ораторів:"Заговори, щоб я тебе побачив", у якому брали  участь 5 вихованців дошкільних навчальних закладів, 7 учнів 1-4 класів та 4 учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.Вітаємо всіх учасників та переможців Конкурсу.!  
Будянську Аліну - ученицю 3 класу Чернігівської ЗОШ І - ІІІ  ступенів імені  Героя  Радянського Союзу  А. М. Темника -1 місце.  Керівник : Кікоть О. І. 
2. Бурмагін  Нікіту    - учня Новополтавської ЗОШ І - ІІІ  ступенів - 2 місце. Керівник : Щербаха Л. П. 
3. Левадну  Анну - ученицю  Чернігівської ЗОШ І - ІІ  ступенів - 3 місце. Керівник : Кравцова Л. А.
Презентація виступу Будянської Аліни - районний рівень

презентация1 from Оксана Кикоть
                                                            Обласний рівень