Вітаю Всіх творчих та талановитих колег на своєму блозі. Тут Ви можете знайти дуже багато цікавої та корисної інформації.Блог створений для вчителів початкових класів з метою знайомства з нормативно - правовими документами, розповсюдженням передового досвіду. Запрошую Вас бути постійними читачами та приймати активну участь у його роботі. Сподіваюсь на тісну співпрацю!
Шановні колеги,вчителі початкових класів, користувачі блогу!

пʼятницю, 14 червня 2013 р.

ПРОЕКТ орієнтовних вимог до оцінювання досягнень учнів в початкових класах


Упродовж місяця представники освітянської спільноти зможуть вносити пропозиції до нових проектів Орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів для початкової та основної школи
   У Міністерстві освіти повідомили, що робочими групами із розроблення орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти розроблено проекти відповідних вимог оцінювання для початкової та основної школи.
   Метою розроблення документів є додержання державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів у системі загальної середньої освіти, відповідно до Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти, затверджених урядом у 2011 році.

Шановні колеги!  До вашої уваги   проект  орієнтовних  вимог до оцінювання досягнень  учнів  початкових класів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар